X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Şeref Meselesi 15. Bölüm

Yiğit’in hayatından endişe eden Emir,  Ömer Ziya ve Levent’e karşı çok öfkelidir. Nihat, kendi yöntemleriyle Yiğit’i konuşturmaya çalışırken bir taraftan Emir, diğer taraftan Levent, herkes Yiğit’e ulaşabilmek için çabalar. Levent, Yiğit’i kurtarmak için girişimde bulunur. Ağır işkence gören Yiğit ise Nihat’ı deli eder ve suskunluğunu korur.

Yiğit’i sağ salim kurtarmaya çalışan Emir, Ömer Ziya’ya karşı gelir ve ona operasyona daha fazla devam etmek istemediğini söyler. Hastaneden bambaşka biri olarak çıkan Kübra, hayatıyla ilgili yeni adımlar atar. İlk olarak Yiğit’i artık arkasında bırakmaya kararlı olan genç kız, pastane açmaya karar verir.

Bu sırada Emir’de savcılık sınavlarını kazanır.  Derya ile ortak pastane işine giren Kübra, Sibel’e yardımcı olmak için beraber çalışmayı teklif eder. Ancak Sibel ve annesini bekleyen kötü bir haber vardır.

Kendini zar zor toparlayan Yiğit, Hakkı’nın uyarılarına rağmen Nihat’tan intikam almayı kafasına koyar. Ancak Yiğit tarafından tuzağa düşürülen Nihat karşılık vermekte gecikmez.  Öfkeli genç adama onunkisinden çok daha ağır karşılık verir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR