X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Şeref Meselesi 17. Bölüm

Emir ve Levent’in güvenli eve yerleştirdiği Nihat, başına bir şey gelmesi durumunda arkasından ortalığı karıştıracak bir kayıt hazırlar.

Yiğit’in Kübra’ya olan ilgisi her geçen gün daha da artmaktadır. Durumu fark eden Sibel’in sessizce oturmaya hiç niyeti yoktur.

Emir, Nihat’ın gizli tanıklık yaparak kurtulacak olmasını bir türlü içine sindiremez. Genç adam, abisini kurtarmak için son kez Yiğit’i uyarır. Yiğit ise duyduklarından sonra hemen harekete geçer. Hakkı’nın da desteğiyle Nihat’a büyük bir operasyon düzenler.

Kübra ve kızı ile yeni bir hayata başlama hazırlıkları yapan Yiğit, Nihat’tan tamamen kurtulduğunu düşünür. Ancak tüm tezgahları ortaya çıkartacak sürpriz kayıt Emir’in eline geçer. Durumu haber alan Hakkı ve adamları kaydı ele geçirebilmek için seferber olur. Sibel, hiç farkında olmadan bir anda olayların tam ortasına düşer. Yiğit, genç kızın hayatını kurtarmak için büyük bir fedakarlık yapmak zorunda kalır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR