X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Şeref Meselesi 18. Bölüm

Zorunluluktan bile olsa sevdiği adamla evlenecek olan Sibel içten içe bu duruma sevinir. Ancak Yiğit’in kendisine olan kayıtsız davranışlarına fena bozulur.

Emir’in Sibel’i olayların içine çekmesinden dolayı Yiğit, kardeşini suçlar. Kübra ise Yiğit’in karşısına geçip Sibel’e evleneceğini söylemesiyle bir kez daha yıkılır. Yiğit’e inanarak yeniden hayal kırıklığı yaşayan genç kadının tepkisi bu sefer çok sert olur. Yiğit, etrafındakileri korumak için gerçeği kimseyle paylaşamaz. Kübra, Yiğit’ten aldığı darbe yüzünden Emir’e karşı haksızlık ettiğini düşünür. Başsavcı Adnan örgütü çökertmek için yeni bir ekip kurar.

Emir, tamamen kendini bu davaya adar. Ve ilk iş Derya’yı konuşturmayı dener. İlk hamlesinde başarılı olmayan Emir kolay lokma olarak gördüğü Selim’in aklını karışmasına neden olur.

Kızının Yiğit’le zoraki bir evlilik yapacak olmasını duyan Neriman olayı farklı yorumlayınca ortaya yanlış anlaşılmalar çıkar.
Hakkı, Sibel ve Yiğit’in düğününü kendi evinde organize eder. Emir ve Kübra’nın da davetliler arasında yer aldığı düğün büyük sürprizlere sahne olur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR