X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Şeref Meselesi 24. Bölüm

Yiğit, hem kardeşinin geleceğini kurtarmak hem de etrafındakilerin daha fazla tehlikede olmasını engellemek için Emir’in suçunu üstlenir. Başsavcı Emir’i, Yiğit’in davasından alsa da genç adam, abisiyle yeni bir hayat kurmak için işin peşini bırakmaz.Cesedin ortaya çıkmasının arkasında Hakkı’nın olduğunu öğrenen Emir vakit kaybetmeden harekete geçer.

Kübra, evlilik yıldönümlerinde Emir’e sürpriz hazırlayarak, kocasıyla yakınlaşmak için büyük bir adım atar. Kardeş olduklarını hatırlayan Emir ve Yiğit ise aralarındaki buzları eritir. Sonunda Yiğit’in inadı kırılır ve savcılığa örgütle ilgili bilgi aktarmayı kabul eder.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR