X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm

Namık Emirhan’ın vurulması, tüm aileyi ikiye böler. İdil, Namık’ı vuranın Yeter olduğunu bilmesine rağmen bunu kanıtlayamaz. Zira Yeter, vurduğunu saklayacaktır ve en büyük yardımcısı Azad Dağıstan olacaktır. Ferhat ile Aslı, aralarındaki engelleri kaldırmak isteseler de ikili önemli bir sınavın eşiğindedirler. Aslı’nın yaşadığı problemlere göz yummak istemeyen ağabeyi Cem, Ferhat’tan ayrılması için bir kez daha uyarır. Fakat bu uyarılar Aslı’nın kararlarında etkili olmaz. Cem, son çare olarak Ferhat ile konuşur ve yol ayrımı için ilk adım atılır.

Öte yandan Handan, Kamil’in gerçek annesinin Gülsüm olduğunu öğrenmiştir. Bu gerçeğin ortaya çıkacak olmasıyla Gülsüm, ağabeyi Ferhat’ın tepkilerinden korkar ve intihara kalkışır. Gülsüm’e son anda yardımcı olan Abidin, Ferhat’ın tepkisinden de korumak zorunda kalır. Ferhat, bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla deliye döner ve bu olaydan sorumlulara karşı cephe alır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Ebru'nun gerçek babası Namık Emirhan'dır

FRAGMANLAR