X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm

Aslı’nın ağabeyi Cem’in isteğine karşı çaresiz kalan Ferhat, Aslı’dan boşanma kararı alır. Bu haberi Ayhan Dağıstan’dan alan Aslı, ne yapacağını bilemez. Ferhat’a karşı koyamadığını fark eden Aslı, büyük bir üzüntü duyar. Azad Dağıstan, Ferhat’ın aklı ve kalbi arasında kaldığını düşünür. Ferhat ile birlikte yol almaya başlayan Azad, Ferhat’ın doğru kararı vermesi için yardımcı olur.

Öte yandan Abidin, Gülsüm’e olan hisleri ve Necdet bebeği koruma isteğiyle yeni bir karar alır. Gülsüm ile evlenmek istediğini dile getiren Abidin, ilk olarak Gülsüm’ü ikna etmeyi başarır. Ferhat’ın da onayını almak isteyen Abidin için bu hiç kolay olmayacaktır. Bu haber tüm ailenin gündemine de bomba gibi düşer. Abidin, tüm ailenin onayını almak için büyük çaba sarf etmek zorundadır.

Cüneyt ise Namık Emirhan’ın gözüne girebilmek için tüm emirlerini yerine getirmeye hazırdır. Azad Dağıstan’ın peşine düşen Cüneyt, attığı her adımı öğrenmeye çalışır. Yaptığı hataları bir kez daha tekrarlamak istemeyen Cüneyt, her zamankinden daha dikkatli hareket edecektir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Gülsüm, Cüneyt'in depoda saklanmasına yardımcı olmuştur

FRAGMANLAR