X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Siyah Beyaz Aşk 18. Bölüm

Namık Emirhan, Aslı’yı öldürtmekte kararlıdır. Bunu yapması için Cüneyt’i görevlendirir ve Cüneyt de Namık Emirhan’ın gözüne girebilmek için bu fırsatı kaçırmak istemez.

Aslı ile Ferhat, sonunda aralarındaki engelleri kaldırmayı başarırlar. Fakat ikilinin aşk masalını yine büyük bir tehlike beklemektedir. Cüneyt, Aslı’yı öldürmek için harekete geçse de kendisini durdurmayı başaran biri vardır. O da, Azad Dağıstan’ın kızı Ayhan’dan başkası değildir. Cüneyt bununla yetinmez ve Aslı ile Özgür parktayken kaçırılırlar. Bu haberi alınca deliye dönen Ferhat, Yiğit ile birlikte hareket eder.

Yiğit, oğlunu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Özgür için istenen fidye parası, tüm aileyi çaresiz bırakır. Yiğit, yapacak hiçbir şeyin olmadığının farkındadır ve kirli yüzünü ortaya çıkarmak için peşine düştüğü dayısı Namık Emirhan’dan yardım ister. Öte yandan Özgür’ü kurtarma operasyonu sırasında, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar kötü bir olay yaşanır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Gülsüm, Cüneyt'in depoda saklanmasına yardımcı olmuştur

FRAGMANLAR