X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm

Ağabeyi Cem’in ölümüyle yaşadıklarını yeniden değerlendiren Aslı, dönüştüğü kişiye inanamaz. Eski huzurlu hayatından çok uzak olan Aslı, Ferhat’ın kendisini olmadığı bir hale getiriyor olmasından rahatsızdır. Aynada gördüğü yüzü tanıyamayan Aslı, yeni kararlar alma eşiğine gelir.

Namık Emirhan ve ailesinin yaşadığı ev silahlı saldırıya uğrar. Bu olay herkesi büyük bir tedirginliğe sürükler. Namık Emirhan bunun sorumlularının peşine düşer. Hapse düşen Yeter’i çıkaran kişi Azad Dağıstan olur. Azad Dağıstan, yıllardır takip ettiği Yeter ile ilk defa bu kadar yakınlaşmıştır. Ayhan, annesi hakkındaki gerçekleri öğrenmek ister ve babasıyla karşı karşıya gelir.

Öte yandan Yiğit, Yeter ve Ferhat hakkındaki gerçeği öğrenir. Ferhat’ın gerçek babasının Namık Emirhan olduğunu öğrenen Yiğit, bunu açıklayıp açıklamamanın ikilemine düşer. Aslı ile bu konuyu konuşmak isteyen Yiğit, hiç beklemediği bir karşılık alır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aslı kaybolduktan sonra arkadaşı Melis, ağabeyi Cem'e haber vermiştir

FRAGMANLAR