X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm

Aslı, Ferhat ile Vildan’ın çocuğu olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşar. Zira artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünür. Birçok engeli aştıkları aşk masalı, bu gerçeği kaldıramaz. Aslı, evi terk etmek ister. Ferhat ise onu kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazırdır. Üstelik Aslı’nın da kendisine aşık olduğundan emindir ve ilişkilerinin bu şekilde bitmesine razı olmaz. Ferhat, Aslı’nın kendisini terk etmeden önce son bir itiraf yapmasını ister. Gözlerinin içine bakarak onu sevmediğini ifade etmesini ister. Bu Aslı için oldukça zor bir sınava dönüşür. Ferhat’a beslediği duygulara engel olup aklıyla hareket etmek istediğini fark etmiştir. Aslı, bu zor sınavı geçmek için önemli bir adım atar ve Ferhat’ı artık sevmediğini söyler.

Bu sözler, Ferhat için oldukça büyük bir yıkım olur. Ferhat, Aslı’ya inanmadığını söylese de gitmesine izin verecektir. Hiç beklenmedik bu hadiseden sonra ikili, yol ayrımına gelirler. Üstelik Aslı hamiledir ve bebeğiyle yeni bir yola doğru adım atacaktır. Ferhat’ın uzun süreden beri düşlediği hayat, böylelikle son bulacaktır.

Ferhat, geçmişiyle ilgili önemli bilgiler edinmek üzeredir. Aslı’dan, yakaladığı Yusuf’u hayata döndürmesini ister. Kendisi ve Yiğit hakkında gerçekleri öğrenmeye yaklaşmıştır. Ferhat, babasının ölümü arkasındaki sır perdesini aralamak üzeredir. Bu haber başta Namık Emirhan olmak üzere herkesi büyük bir tedirginliğe sürükler. Namık Emirhan ile Yeter’in yüzleşmesi, her şeyin ortaya çıkacağının anlaşılmasıyla son bulur. Ferhat’ın kendi oğlu olduğunu öğrenecek olmasından çekinen Namık Emirhan, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla onu karşısında düşman olarak görmek istememektedir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Gülsüm ile Cüneyt'in bebeğinin adı Kamil'dir

FRAGMANLAR