X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm

Savcı Yiğit, başta Namık Emirhan olmak üzere tüm adamlarının maskesini düşürmek için Cem Çınar ile anlaşma yapar. Cem, kız kardeşi Aslı’yı oradan kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Aslı’nın hastaneden doktor arkadaşı Ebru ile de iş birliği yapan Cem ve Yiğit, gizli belgelere ulaşmak için plan yaparlar.

Evde kıyılan nikah sırasında Ebru, Namık Emirhan’ın odasına gizlice girer. Ferhat’ın oraya baskın yapacağını anlayan Aslı, son anda yetişir ve arkadaşını kurtarmak için büyük bir çaba sarf eder. Ferhat, Aslı’nın şüpheli hareketleri sonrası onu tehdit eder.

Öte yandan Şahin Cigal, Namık Emirhan’dan intikam almak için geri döner. Bu kez hedefinde Aslı ve Ferhat vardır ve düştükleri tuzaktan kurtulmaları oldukça zor olacaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Adem, sakladığı bilgisayarın yerini sadece Cüneyt'e söylemiştir

FRAGMANLAR