X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

11.Bölüm

Bilal’in kumar tutkusu Zülküf’ün fenalaşmasına neden olunca, Kendir Ailesi, kumar borcunun ödemek için çareler arıyor. Durumu öğrenen Sultan da onlara yardım etmek istiyor.

Bilal’in vazgeçemediği kumar tutkusu, Zülküf’ün fenalaşmasına neden olur. Yarım kalan boşanma davası, tamamlanmak üzere yeni bir tarihe ertelenirken, ne olup da Zülküf’ün fenalaştığını yalnızca Kendir erkekleri bilir. Bir de kapı arasından duyan Kerim.

Kerim olanları tam Sultan’a anlatacaktır ki Şeyhmus engel olur. Sultan işkillenir. İşin peşini bırakmaz. Bir yanda da handa dedikodular dolanmaya başlar. Ayşe ise olanlardan habersiz Sultan’ı kaybetmemenin zaferini yaşar. Ta ki Karaca, Zülküf’e geçmiş olsun ziyaretine gelene kadar.

Sultan durumu öğrenmiştir. Şeyhmus’a söz verir. Kimseye söylemeyecektir ama eli kolu bağlı oturmakta Sultan’a yakışmaz. İyilik yapayım derken yanlış bir hamle yapar. Şeyhmus’un tepkisini üzerine çeker. Ancak hatasını telafi etmesi uzun sürmez. Peki bunca borç nasıl ödenecektir? Şeyhmus çareler ararken, Bilal oyuna getirildiğini düşünmektedir. Şeyhmus ona kulak asmaz. Öncelikli olan paranın bulunması ve sorunun çözülmesidir. Şeyhmus para bulmak için işine sarılır. Ancak yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. Bütün aile avluda toplanmış elinde avucundakini ortaya dökerken, beklemedikleri bir misafirleri gelir.  Bu geliş bir çare değil ama ışık olmuştur.

BÖLÜMLER