X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

14.Bölüm

Sultan, Şeyhmus’a ikinci kez inanıp, yarı yolda kalınca yıkılıyor.

Sultan hiç beklemediği anda Şeyhmus’un boşanmayı istemesiyle şok olur. Şeyhmus’a ikinci kez inanıp yarı yolda kalmaktan dolayı yıkılmıştır. Şeyhmus ise ikinci kez sevdiklerini korumak isterken, Sultan’dan vazgeçmek zorunda bırakılmıştır.

Sultan hayatın devam ettiği gerçekliği içinde, ilk kez âşık olan kardeşi Hatice için bir şeyler yapmak ister. Bu yüzden Şeyhmus’la bir araya gelmek zorunda bile kalır. Diğer yanda Aziz, Veli ile işbirliği yaparak han esnafına sözleşmeleri yeniletmek ve bu işten karlı çıkmak peşindedir. Zülküf, Aziz’e direnir. Aziz’in gözü bu işten başka bir şey görmez.

Sultan, Pınar’ın halinin hal olmadığının farkındadır. Pınar’ın Yılmaz ile yaşadıkları Pınar’ı zayıf düşürür. Sultan anlamasına rağmen zamanın ilaç olacağını düşünür ve dokunmaz. Ancak aşkta Pınar sandığı kadar güçlü değildir. Sultan’a bir mektup bırakıp oradan bir süre uzaklaşır.

Şeyhmus, Sultan’ı kaybetmesine mi, yoksa çocuğunun tehdit altında olmasına mı yanacağını düşünüp durur. İşin peşini bırakmaz. Ya Faik’ten kurtulmalı, ya da teyzeyle anlaşmalıdır. Faik’e güvenemez, teyzeyle bağlantıya geçer. Faik’in François’nın yanına yaklaşması, Sultan’ın artık karşıma çıkma deyip hediyesini geri vermesi, François’nın teyzesiyle konuşmasının ardından çaresizliği derken Şeyhmus için her şey üst üste gelir. Ne pahasına olursa olsun Faik’in karşısına çıkar.

Sultan, Pınar’ın yardıma ihtiyacı olduğu haberini alır. Apar topar Pınar’a derman olmak üzere yollara düşer. Sultan’ı da, Şeyhmus’u da çıktıkları yolda sürprizler beklemektedir.

BÖLÜMLER