X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

16.Bölüm izle

Hanın yanma haberi Sultan’ın umutlarını tüketiyor ve memleketiyle vedalaşmaya karar veriyor.

Hanın yanma haberi gelir. Bu haber Sultan’ın umutlarını tüketir. Memleketiyle vedalaşmaya karar verir. Çünkü artık ne gidecek baba evi, ne de çalışacak bir ekmek teknesi vardır. Üstüne üstelik, onca sene beklediği Şeyhmus’un nelere sebep olduğunu da öğrenir. Hayal kırıklığı içinde olan Sultan’ı şehre bağlayan her şey tek tek kaybolur.

İstanbul’da ona ihtiyacı olan, onu bekleyen Pınar vardır. Tıpkı Pınar’ın ona destek olduğu gibi şimdi Sultan, Pınar’a destek olacaktır. Sultan artık İstanbul’da tutunmak zorundadır. Bir iş, bir ev bulmak zorundadır. Mahmut’larda misafirlik uzadıkça evin içinde gerginlik artmaktadır. Bir de Pınar’ın şaibeli hali herkesi rahatsız etmektedir. 

Diyarbakır’da ise Aziz yaptığının arkasında durmaz. Saklanır. Kibar’ı da bu oyuna alet eder. Faik durumu sezer. Ancak Kibar’ı konuşturamaz. Aziz’in yaptığının sonuçlarına ise koca bir aile katlanır.

Sultan, İstanbul’da “aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz” der ve işe başlar. İşin yanı sıra Pınar’ı da bir an olsun yalnız bırakmaz. Pınar’ı yalnız bırakmayan bir tek Sultan değildir. İşler sarpa sarar.

BÖLÜMLER