X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5.Bölüm

Kanal D’nin başrollerini; Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Settar Tanrıöğen, Nur Sürer, Seray Gözler ve Orhan Güner’in paylaştıkları sevilen dizisi “Sultan” bu akşam yine, sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; boşanma haberi hızla yayılan Sultan’ı zor ve hareketli günler bekliyor.

Sultan, hastaneye babasını görmeye gider. Ayşe'nin tepkisine önce anlam veremez. Ta ki hastane bahçesinde Şeyhmus'la konuşana kadar. O konuşmadan sonra Sultan'ın dükkanına gelenler gidenler olur. Üstüne bir de, Şeyhmus ile Aziz bir araya gelir.

Sultan boşanma haberinin yayılmakta olduğunu ve kendini hareketli günlerin beklediğini anlar. Seyhmus için hesaplaşmalar başlamıştır. Aziz ile konuşması da bunlardan biri olur. Bir de aradığı adamı bulmuştur.

Sultan ve Pınar yine handa kaldıkları bir gece kapıları çalar. Gelenin Yılmaz olduğunu zannederler ama hiç de sandıkları gibi çıkmaz. Tehlike geçti zannederken yepyeni bir sürprizle karşılaşırlar.

Sultan'ın bütün işleri ters gitmektedir. Bütün olayların üstüne avukatı Ahmet de davadan çekilir. Sultan yine çaresizlik içindedir. İmdadına hiç tanımadığı bir avukat yetişir. O an hem Sultan hem de Şeyhmus için dönüm noktası olur.

BÖLÜMLER