X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

1.Bölüm

Milyarder işadamı Sedat Kutlu’nun merakla beklenen vasiyeti, Kutlu Ailesi’nde şok etkisi yaratır. Oğulları; Tarık, Aziz ve eşi Cavidan dışında mirasa ortak olan biri daha vardır; İpek Beyaz. Sedat Kutlu’nun herkesden sakladığı yasak aşkından olan kızı.
Her şeyden habersiz olan İpek, mütevazı yaşamını sürdürürken annesini meçhul bir cinayete kurban verir. İpek’i de öldürdüğünü düşünen seri katilin hesaba katmadığı bir şey vardır. İpek bundan sonra hayatına kafasındaki kurşunla devam edecektir.
Artık İpek için yanıt bulması gereken tek bir soru vardır. Kendisini ve annesini kim, neden öldürmek istemiştir?
İpek, Kutlu Ailesi’nin avukatından hayatını altüst edecek cevabı öğrenir. Annesinin katili Kutlu Ailesi’nden biridir. Bu Şüphe ile İpek vasiyeti kabul eder ve Kutlu Ailesi’ne girer. Artık bundan sonra ne İpek ne de Kutlu Ailesi için hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.  

 

BÖLÜMLER