X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

22.Bölüm

Tarama bölgesinden getirilen lepralı hastalar, hastanedeki koğuşa sığmaz. Onlar için hastaneye ek bina yaptırmak gerekir. Türkan ve Cihat’ın lepra ile mücadelesi asıl şimdi başlar.
Türkan bebeğini düşürünce Orhan’la arası iyice açılır. İkisin de aralarının düzeleceği sırada şehirde bir facia yaşanır ve Türkan’ın acilen hastaneye yetişmesi gerekir. Bu olaydan sonra ikisinin arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar.
Leyla Hanım’a İngiltere’deki ailesinden mektup gelir. Babasının sağlığı iyi değildir ve Gündüz’ü de yanına alıp İngiltere’ye gitmesi gerekir. Turhan da İsmail şehir dışındayken ablası Türkan’a lepralı hastalar için destek olur.
Türkan hayatı için büyük bir dönemecin başındadır. Bir yandan kötüye giden evliliğini kurtarmak isterken, diğer yandan da lepra hastalığı tedavisi hakkında yurtdışında açılan bursa katılmak istemektedir.

BÖLÜMLER