X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4.Bölüm

Türkan, zor durumda olan Haydar ve Fidan’a yardım eder. Cüzzam hastası olan Fidan’ın hastaneye kaldırılmadan tedavi yollarını araştırır. Ancak bir çözüm yolu bulamayınca Fidan’ın durumunu Orhan ile paylaşmak zorunda kalan Türkan, onun adına önemli bir karar verecektir.
Köşkte ise aile içi durumlar biraz karışıktır. Turhan’ın ailesinden habersiz baloya gitmesi Turgut’u kızdırır. İki kardeşin arası açılmıştır. Fasih Bey ise işlerini toparlamak için bütün gücüyle çalışır.
Bu arada Ayhan ile Sevinç evlenme kararı alırlar. Sevinç, Ayhan’ın ailesi ile tanışmak için Ankara’ya gitme kararı alır. Türkan da bu fırsattan istifade, uzun zamandır haber alamadığı Ali’yi görmek için onunla birlikte Ankara’ya gider. Ciddi bir sağlık sorunu atlatan Ali’yi hastanede bulur.

BÖLÜMLER