X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5.Bölüm

Fasih Bey’in evlerini borçları karşılığında ipotek ettirdiğini bir tesadüf sonucu öğrenen Leyla çok üzülür. Böylesi bir ortamda Fasih’in, Sevinç ve Ayhan’ın nişan kutlamasını üstlenmesi bardağı taşıran son damla olur. Karı koca arasında sert rüzgarlar esmeye başlar. Bu arada cüzam hastaları hastanelerde son derece zor koşullar altında tedavi edilmektedir. Haydar, çok sevdiği nişanlısı Fidan’ın hastanede yaşadıklarını gördükçe kahrolmaktadır. Ali ve Türkan’ın arkadaşlıklarını öğrenen Orhan ise iki gencin sevgili olduklarını sanır. Öte yandan Ada’da her yıl düzenlenen Cumhuriyet Balosu, birçok kişiyi aynı ortamda buluşturur. Ali ve Orhan arasındaki gerilim ise bu baloda doruğa tırmanır.
Hastanenin Lepra Bölümü’ndeki hastalar artık kötü koşullara dayanamaz ve isyan çıkartırlar. Görevlilerin başa çıkamadığı isyan büyür ve ortalık savaş alanına döner.

BÖLÜMLER