X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Ulan İstanbul 38. Bölüm

Firuz’un çıkardığı engeller yüzünden bir türlü evin ve dükkanın mührünü kaldıramayan ekip, konağın bahçesinde yaşamaya başlar. Ne yapıp edip Firuz’dan kurtulmak için çabalayan çetenin hedefinde, Firuz’un kare asındaki üçüncü isim olan eski istihbaratçı, emekli Albay Cem Büyük vardır. Cem Büyük, Firuz’un bürokratik işlerinin arkasındaki gücüdür.

Ceyhun’un görevden alındığını öğrenen Şehriban ise durumdan haberdar olduğunu kimseye belli etmez. Oğlunun bir şey gizlediğini düşünen Şehriban, Ceyhun’u takip etmeye başlar.

Cem Büyük operasyonu için nakit paraya ihtiyacı olan çete, çalmadan kazanmayı beceremeyince akıllarına iddia manyağı Karhan gelir. Ekip, para kazanmak için Karhan'la çeşitli oyunlar üzerinden iddiaya girer.

Kandemir’e olan aşkından vazgeçmeyen Maşuka ise Kandemir’i kıskandırmak için yaptığı küçük oyunla, farkında olmadan ekibe büyük bir iyilik yapar.

BÖLÜMLER