X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

11.Bölüm

Çetenin yeni hedefi, yasal olmayan yollarla yurt dışından aldığı ilaçları fakir insanların üzerinde deneyip, onları kobay olarak kullanan ilaç firması sahibi Vahit Akça oluyor.
 
Kandemir’in eski dostu olan Doğan, hapisten çıkar çıkmaz çeteye sürpriz bir ziyarette bulunur. Eski dosttu Kandemir ve ekibine çok büyük bir iş getirir. Eğer bu işi yapabilirlerse, kaptanı hapishaneden hemen çıkarabileceklerdir. 

Bu sefer ki hedef, ilaç firması sahibi Vahit Akça’dır. Zengin işadamı, yasal olmayan yollarla yurt dışından aldığı ilaçları fakir insanların üzerinde deneyip, onları kobay olarak kullanmaktadır. Amaçları işadamının  kirli yüzünü ortaya çıkartıp, büyük vurgunu gerçekleştirmektir. Ferdi, işadamının tek zaafı güzeller güzeli kızı Ada’nın peşine düşüp, gönlünü fetheder. Genç kızı etkilemek için Karlos ve Yaren’i de işin içine dahil eder. 

Karlos ve Yaren, Ada’nın evindeki partide sahneye çıkarlarken, Ceyhun’un yolu yine çeteyle beklenmedik bir şekilde kesişir. Firmanın içine sızmayı başaran Karlos’un bu sefer şansı yaver gitmez ve kapana kısılır. Yaren, sevdiği adamı kobay olmaktan kurtarmak için harekete geçer. Ferdi ile Ada’yı kıskanan Derya, daha fazla dayanamaz ve aşkını itiraf eder.

BÖLÜMLER