X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

12.Bölüm

1 milyon lirayı toplayan Kandemir ve çetesi artık kaçış planları yapıyor.
 
Kandemir ve Doğan, Vahit Akça’dan istedikleri parayı koparmayı başarırlar. 

Ancak durumu hazmedemeyen Vahit Akça’nın bu işin peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Kandemir ve Doğan’a ulaşmak için çalışmalarına hemen başlar. Albüm teklifi alan Yaren sanatı ile aşkı arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Yaptıkları son büyük vurgunla Kaptan’ı kurtaracak parayı toplayan ekip artık oyunun sonuna gelir. Herkes yeni hayatları için planlar yapmaya başlar. Kandemir, mahalleliye sezdirmeden ortadan kaybolmaları için gerekli ayarlamaları yapar.

Ceyhun ile Şehriban ise, Ceyhun’a, Derya’yı istemek için harekete geçerler. Ceyhun, Derya’ya evlenme teklifi eder. Şehriban ise Nevizadeler’in kapısına dayanır. Ertesi gün kaçacaklarının rahatlığıyla Kandemir, Şehriban’a Derya da Ceyhun’a evet der. Vahit Akça ise kendi yöntemleri ile Doğan’a ulaşmayı başarır. Ceyhun ile Derya’ya güle oynaya söz kesen ekip, son oyunlarının tadını çıkarırlarken hiç beklemedikleri bir sürprizle karşı karşıya kalırlar.

BÖLÜMLER