X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.Bölüm

Kandemir ve çetesi dolandırılıyor. Peki ama, 1 milyon TL kimde?
 
Yeni bir hayata başlayacakları günün sabahı karşılarında bomboş kasayı bulan çete, büyük bir şok yaşar. Önce Shan-Li’nin ardından da Hayati’nin peşine düşerler.
Derya’yla ilişkisine bir isim koyan Ceyhun, sözlüsünü emniyet bürosundaki arkadaşlarıyla tanıştırmaya hazırlanırken, Nevizadeler’den kız almanın sevinciyle ayakları yerden kesilen Şehriban ve Maşuka ise çeyiz hazırlıklarına başlarlar.

Tüm bu karmaşanın içinde Kandemir ve Doğan’ın, Vahit Akça tarafından kaçırılması, çeteye ikinci bir darbe olur. İlk defa Kandemir’siz plan yapmak zorunda kalan çeteyi zorlu bir görev beklemektedir. Ada’nın doğum gününü fırsat bilen çete, Kandemir ve Doğan’ı Akça’nın elinden kurtarmak için harekete geçer. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Ormanda Vahit Akça’nın adamları tarafından köşeye sıkıştırılan ekip, kurşun yağmurunun ortasında kalır. Ve ekipten hiç beklenmedik bir kişi vurulur.

BÖLÜMLER