X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

16.Bölüm

Doğan’ın hırsız olduğunu öğrenen Ceyhun, Kandemir ve çetesini gözetim altına alıyor.
 
Ceyhun’un, Doğan’ın hırsız olduğunu öğrenmesiyle çete, şimdiye dek yaşamadığı şoku yaşar. Başarılı komiser, Nevizadeler’i bu kez fena köşeye sıkıştırır. Hemen durumu toparlamaya çalışıp, kendilerince bahaneler uydurmaya başlayan çetenin çelişkili ifadeleri Ceyhun’u iyice şüphelendirir. Duydukları ile tatmin olmayan Ceyhun, Esra ile beraber Nevizadeler’i takip kararı alır.
 
Ceyhun ve ailesini kendine küstüren Nevizadeler, yaptıklarına bin pişman olurlar. Genç komiserin radarından bir an önce çıkmak için kendilerini affettirmek zorundadırlar. Ceyhun’u kolay kolay yumuşatamayacakları anlaşılınca çete, Şehriban ile yakınlık kurmaya çalışır. Fakat biricik oğluna yapılanları Şehriban’ın da affetmeye hiç niyeti yoktur. 
 
Karlos ve Ferdi’nin sahip çıktıkları sokak çocuklarından birinin uyuşturucu işine bulaştığının ortaya çıkması üzerine çete hemen duruma el koyar. Sokak çocuklarını uyuşturucu satıcısı olmaya zorlayan Kutalmış’a gününü göstermek üzere harekete geçerler. Çete, operasyon için binbir kılığa girerken, peşlerine düşen Ceyhun ise gölge gibi her attıkları adımı takip etmektedir.

BÖLÜMLER