X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

19.Bölüm

Kandemir ve çetesi, bu kez de Nevizade Ailesi’nin belgeselini çekmek isteyen televizyoncular ve ünlü tarihçi Dülger Hoca krizi ile karşı karşıya kalıyor.
 
Mahalleye geldikleri günden beri başlarından bela eksik olmayan Kandemir ve çetesi, bu kez de Nevizade Ailesi’nin belgeselini çekmek isteyen televizyoncular ve ünlü tarihçi Dülger Hoca krizi ile karşı karşıya kalır.

Dülger Hoca, Gazanfer Nevizadeler’nin bursuyla okumuş, ona minnet ve saygı duyan aynı zamanda da Nevizadeler’in geçmişi ile ilgili detaylı arşive sahip bir tarih profesörüdür. İşgüzar muhtarın araya girip ısrar etmesi üzerine, sahte Nevizadeler de dikkat çekmemek için belgesel teklifini kabul etmek zorunda kalırlar.

Çete, gerçek bir Nevizade olmak için kolları sıvar. Ancak bunun için Dülger Hoca’nın elindeki arşive ulaşmaları gerekir. Bu görev de Bahadır ve Tuncer’e düşer. Sahte Nevizadeler’in belgeselciler ve Dülger Hoca ile olan çekimine, Esra’nın elinde Yaren’in pavyondaki posteri ile gelip hesap sorması damgasını vurur. Bu ani çıkışla çete neye uğradıklarını şaşırır. Kandemir, durumu Nevizadeler’in musiki geçmişinden faydalanarak atlatmaya çalışır.

Ceyhun, Maşuka’nın aklına girmesiyle Şehriban’dan ayrı bir eve çıkma hazırlığına başlar. Çete hem kendilerini kurtarmak hem de Yaren’e yapılan bu davranışın cevabını vermek için Gazanfer Nevizade anısına pavyonda musiki gecesi düzenler. Bu sefer herkes Yaren için sahnededir. Çete bir bir planlarını gerçekleştirirken, peşlerinde ki eski bir düşmanın tehlikesinin farkında değildir.

BÖLÜMLER