X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

7.Bölüm

Ekip, Ferdi’nin Ceyhun’a attığı yumruğu Kandemir’den gizlemeye çalışır. Ancak işleri hiç de kolay değildir. Pencere kuşu Servet, tüm olayı görmüştür. Üstelik oğlunun gözünü mosmor gören Şehriban da yumruğu atanın peşindedir.

İşlerine kaldıkları yerden devam eden çete, bu sefer de Bünyamin Deveciler’in antika para koleksiyonuna göz koyar. Operasyonu tamamlamak için birlikte çalışan Karlos ve Yaren’in hayatlarında artık Kaymak Teyzeleri vardır.

Derya, Ferdi’ye karşı bir adım atmak ister. Ona evde kimsenin olmadığı bir akşam özel bir yemek hazırlar. Bu sırada dinlemede olan Kandemir, Meltem’in aslında içerde olduğunu ve salıverildiğini öğrenince deliye döner.

Diğer taraftan Meltem ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşanır. Ceyhun, amirine karşı gelerek kadın hakkındaki araştırmasına Esra’nın desteği ile gizlice devam eder. Meltem’in eski sevgililerini araştıran Ceyhun beklenmedik bir ipucu bulur.

BÖLÜMLER