X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

9.Bölüm

Çete, Ceyhun’un masasındaki dinleme cihazını imha etmek için bir plan hazırlıyor. Ancak işler planladıkları gibi gitmiyor ve Ferdi, yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.
 
Dinleme cihazı kucağına düşen Ceyhun’u ikna etmek Kandemir’e düşer. Ancak yaptığı açıklama Ceyhun’u büyük şaşkınlığa uğratır. Genç polisin kendilerine inanmadığını düşünen Bahadır ise panik atak geçirir. Kandemir ve ekibi, hiç vakit kaybetmeden Ceyhun’un masasındaki böceği imha etmek zorundadır. Ceyhun’un şubede yılın polisi seçilmesi ekibe aradıkları fırsatı verir.

Ancak çetenin, Ceyhun’u bürosundan uzak tutma çabaları sonuçsuz kalır. Çareyi, başarılı polis için mahallede büyük bir kutlama organizasyonu düzenlemekte bulurlar. İşi garantiye almak için de iyiliklerin anası Şehriban’ı kutlama ekibine dahil ederler. Yaren ve Karlos’un desteği ile sahneye çıkan Şehriban, “Sen Gidice Bak Neler Oldu” şarkısını söyleyerek oğluna unutamayacağı bir sürpriz yapar. Kutlamaya, elinde Ferdi ve Derya'ya özel hediyesiyle katılan davetsiz bir misafir vardır. Bu durum Ferdi ile Derya’yı zora sokarken, operasyonu da büyük riske atar. Ferdi ve Derya’nın arasında soğuk rüzgarlar eserken, Yaren ile Karlos ilişkisinde ise sürpriz bir gelişme yaşanır.

Ceyhun'un emniyetteki ödül töreninde harekete geçen ekip, böceğe el koymak için kolları sıvar. Etraf polis kaynarken odaya giren Ferdi'nin Ceyhun'a yakalanması an meselesidir. Ferdi’nin imdadına ise Derya yetişir. Ancak Derya’nın beklenmedik hamlesi herkesi şoke eder.

BÖLÜMLER