X
X

Ulan İstanbul Karakterler

06.06.2014 Cuma 14:52 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla, yaz sezonun iddialı yapımlarından olan "Ulan İstanbul", 23 Haziran saat 20:00'de Kanal D'de başlıyor!

109.jpg

109.jpg

Kandemir (Uğur Polat): Ulan İstanbul çetesinin lideri, abisi, babası. Şu an ikinci hayatını yaşıyor. Vicdanı pusulasıdır. Suçluluğunun "fıtratında" adalet vardır. Ekibiyle birlikte son bir iş yapmak için İstanbul'a, Kandemir Nevizade olarak döner. En büyük amacı, son işten sonra kızının karşısına çıkmaktır.
108.jpg

108.jpg

Yaren (Şebnem Bozoklu): Baba zulmüne dayanamamış ve Mersin'den kaçıp İstanbul'a gelmiştir. "Ulan İstanbul" dediğinde, ünlü bir türkücü olacağını hayal ediyordu. Kandemir'in teklifiyle ekibe girdi. Dolandırıcılık tezgahlarında cesareti ve yeteneğiyle büyük işler başarır. Doğal komiktir, kendi kendine şarkılar besteler. Arada kafası atar, tersi pis, yüreği tertemizdir.
107.jpg

107.jpg

Derya (Sevtap Özaltun): Bodrumlu. Tekneci Ali Rıza Kaptan'ın kızı. İstanbul'a oyunculuk okumaya gelir ama konservatuarı bitirse de işler yolunda gitmez. Babası işlemediği bir suçtan cezaevine düşer ve Derya babasını kurtarmak için 1 Milyon TL bulmak zorundadır. Umutlarının tükendiği anda Kandemir ve ekibiyle tanışır ve onlara katılır. Tuttuğunu koparan, haksızlığa gelemeyen, akıllı ve güzel bir kızdır.
106.jpg

106.jpg

Ferdi (Kaan Yıldırım): O da annesini babasını hiç görmedi. 3 aylıkken bırakıldığı yetiştirme yurdunda, 12 yaşına kadar kaldı ve kader arkadaşı Carlos'la yurttan kaçıp İstanbul'a geldi. Kimseleri yoktu. Sokakta yattılar, sur dibinde kaldılar. İkisine de sahip çıkan Kandemir, Ferdi ve Carlos'u yanına aldı. Onları hem eğitti, hem hayatı öğretti. Ferdi, Kandemir'in sağ kolu. Pratik zekası ve cesaretiyle çetenin vazgeçilmezi. Gözünü kararttığında her şeyi yapabilir.
105.jpg

105.jpg

Carlos (Erkan Kolçak Köstendil ) : Annesini babasını hiç görmedi. Yetimhane'den kan kardeşi Ferdi'yle birlikte İstanbul'a kaçtı. Kandemir onun da hayatını değiştirdi. Ferdi gibi o da dolandırıcılık aleminin çakallıklarını kısa zamanda öğrendi. Hatta biraz fazla öğrendiğinden lakabı Çakal Carlos'tur. Herkes ona Carlos der, adını bazen kendisi bile unutur. Aşık olma fikrine, efkarın kendisine aşıktır. Arabesk müzik sevdalısıdır. Selami Şahin hayranıdır. En büyük tutkusu atlardır. En büyük hayali, bir at çiftliği kurmaktır.
104.jpg

104.jpg

Ceyhun (Salih Bademci) : Nevizadeler'in yan komşusu Şehriban'ın biricik oğludur. Hırsızlık Büro'da komiserdir. Kibar, yakışıklı ve idealisttir. Sürpriz bir şekilde tanıştığı Derya'ya aşık olur. Komşu kızı Derya'nın ve Nevizadeler'in gerçeğini bilmediğinden, büyük bir maceranın içine düşer.
103.jpg

103.jpg

Bahadır (Caner Özyurtlu) : Ulan İstanbul çetesinin hacker'ı. Bir bilgisayar dehası. Kıramayacağı az şifre, kullanamadığı az program vardır. Efsane bir okul hayatı olmuş, girdiği bütün sınavları kazanmıştır. Üniversiteye geldiğinde ailesi dağılmış, Bahadır panik atak hastası olmuştur. Girdiği şirketlerde beyaz yakalı ortamından haz etmemiş, internetten tanıştığı Kandemir'le tanışıp dehasını dolandırıcılık üzerine kullanmaya karar vermiştir.
102.jpg

102.jpg

Şehriban (Zeynep Kankonde ) : Nevizadeler'in mahalledeki yan komşusu. Oğlu Ceyhun'la yaşıyor. Kocasını, Ceyhun 5 yaşındayken kaybetmiş. Hareketli, hiperaktif, fırınından hamur işi, elinden süpürge fişi eksik olmaz. En büyük amacı, Ceyhun'u hayırlı bir kısmetle evlendirmek. Nevizadeler'in gelmesiyle kısmet de ayağına gelir ve Derya'yı gelini yapmak için Nevizadeler'in üstüne titrer. Şehriban, Nevizadeler'in oyun içinde oyunları için büyük bir tehdittir.
101.jpg

101.jpg

Hayati (Beyti Engin) : Nevizade'lerin bahçe komşusu. Mahalledeki kahvenin de sahibi aynı zamanda. Muhafazakar ve hesapçı biri. Evden çıkmayan (agorafobili) karısı Cemile ve son numara oğlu Gıyas'la yaşıyor. Oğlu Gıyas'ı yetersiz buluyor ve sürekli aşağılıyor. Nevizadeler'in yıllardır boş duran konağının altında babasından kalma bir define olduğuna inanıyor. Nevizadeler'in evine sızabilmek için elinden geleni yapıyor.