X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

12.Bölüm

Sevim'in ölüm haberi mahalleye yayılır. Suna'nın kardeşini merasimsiz gömmesi Emel'in içine çok dokunur. Polis cinayeti araştırırken Suna da Sevim'in son zamanlarda kimlerle takıştığını öğrenmeye çalışır.
 
Yasemin, Emel'in evini yakmasının er ya da geç ortaya çıkacağını anlar ve Emel'den af dilemeye karar verir. Bu yüzden de Emel'le beraber mezarlığa gitmeye razı olur. Elif büyük oğlunun saçlarını kazımak zorunda kalır. Ne var ki oğlanı görenler bunu başka türlü yorumlar.
 
Kadir, Nermin'i yeniden kazanmak için ona tehlikeli bir "hediye" verir. Hediye türlü belaya neden olacaktır.
 
Kudret çocuk sahibi olmak için Zeliş'i sıkıştırır.  Zeliş kesin bir dille reddeder. Ancak Kudret'in daha sinsi planları vardır. Patronu, Sinan'ın elinden işini alır. Ancak Sinan gerçeğin peşini bırakmamakta kararlıdır.

BÖLÜMLER