X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

14.Bölüm

Mahalledeki insanların evlerinden önemsiz eşyalar kaybolmaktadır. Elif sorumluların kendi çocukları olduğunu öğrenir ve hayatının en büyük utancını yaşar. Çocuklarının Sinan'ın evinden aşırdığı nesneler ise rahmetli Sevim'e aittir. Sinan, katil zanlısı durumuna düşmek üzeredir.
 
Yasemin, Sinan'ın çocuk sahibi olmak istediğini duyar ve paniğe kapılır. Onun zaten bir çocuğu vardır ve yeni bir tane istediğinden emin değildir. Ne var ki bunu konuşmak için çok yanlış bin anı seçer.
 
Zeliş, temizlikçisi Kıymet'le ters düşer ve kadını işten çıkartır. Kıymet'in intikamı acı olacaktır.
 
Nermin, evliliğini kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak kocasının talepleri onu şok eder.
 
Suna tesadüfen Handan'a dair bir sırrı keşfeder. Cemil giderek sıkıştığını hissetmektedir.

BÖLÜMLER