X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

17.Bölüm

Zeliş’in kayınvalidesi Mukaddes hastanede trajik bir şekilde ölür. Gerçeği öğrenen Zeliş, hastane müdürünün para teklifini kabul eder. Kudret ise borcunu ödeyemeyeceği için hapse girmeyi düşünmektedir.
 
Yasemin, Sinan’ın tüm çabalarına rağmen onunla görüşmek istemez. Sinan her şeyi açıklayan bir mektup yazar ancak, Yasemin mektubu okumamakta kararlıdır. Bir yandan da Sinan’ı kıskandırmaya çalışır ve başına türlü işler açıp yine zor durumlara düşer.
 
Elif ikizlerin okulundan tanıyıp sevdiği Saliha’yı ailece yemeğe davet eder. Kocasının gizli gizli Saliha’yı aşağıladığına tanık olunca dayanamaz ve adama haddini bildirir.
 
Nermin’in başı oğlunun serseriliğiyle derttedir yine. Kerem okuldan uzaklaştırma cezası alınca Nermin onu hizaya getirmek için farklı bir yola başvurur. Ancak oğlunun sevgisini tamamen kaybettiğinin farkında değildir.

BÖLÜMLER