X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2. Bölüm

Handan'ın intiharının arkasındaki sırrı merak eden komşuları Nermin, Elif ve Yasemin onun giysileri arasında buldukları mektubun peşine düşerler.

Annesinin ani ölümünden sonra içine kapanan Mert okulda bir arkadaşıyla kavga eder. Cemil, ağacın dibinde gömülü sandığı çıkarır ve göle atar. Sevim, Emel'in evinin külleri arasında Yasemin'in düşürdüğü tası bulur. Yaramaz çocuklarıyla baş etmeye çalışan Elif, Sevim'in verdiği akılla onlara bir ders vermek ister ancak, işler umduğu gibi gitmez. Nermin yuvasını kurtarmak, çocuklarını anasız, kendini kocasız bırakmamak için, keresteci Resul dayısının yanına gider. Zeliş zengin bir kocanın mutluluğa yetmediğini anlar ve Levent'in masum ilgisiyle kafası karışır.

Yasemin bir anda başını döndüren Sinan'ın annesiyle tanışır ve kadın onu ev oturmasına davet eder. Ancak rakibesi Emel de davetsiz misafir olarak oradadır.

BÖLÜMLER