X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

21.Bölüm

Sinan’la ilgili gerçeklerin peşine düşen Yasemin, bulduğu ipuçlarıyla Cevdet’e ulaşır. Duyacağı gerçekler, Sinan hakkında düşündüğü her şeyi tepetaklak etmeye yetecektir.

Elif evliliğinin üstüne bir kara bulut gibi çöken Canan yüzünden kendine ve kocasına olan güvenini kaybeder. Evliliğini kurtarmak için göze aldığı şeyler ise, onu utandırmaktan öteye gidemez.

Nermin’le Kadir’in tesadüfî yakınlaşmalarına tanık olan Emel bunun tadını çıkarmaktan geri durmaz. Yaptıklarının utancıyla kocasına sığınan Nermin ise hayal kırıklığına uğrar. Behçet’in tek düşündüğü, günden güne kötüye giden sağlığıdır.

Zeliş’in başı yine Levent’le derttedir. Zeliş’in bebek beklediğini duyan Levent her şeyi göze alıp kapısına dayanır. Üstelik Levent bu sefer pes etmeyecek kadar kararlı ve cesurdur.

Cemil’le ilgili korkunç gerçekleri öğrenen Suna, onu tehdit ederek mahalleden uzaklaştırır. Oğlunu Suna’nın ellerine teslim etmek zorunda kalan Cemil’in kaçmaktan başka şansı yoktur. 
 

BÖLÜMLER