X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

26.Bölüm

Behçet’in mezarı otopsi yapılmak üzere açılıyor. Nermin’i de zor günler bekliyor.

Kaynanası ve çocuklarının tepkisiyle iyice bunalan Nermin, yaşadığı sıkıntıyı Kadir’in desteğiyle aşmaya çalışır. Yasemin, Gamze’nin Emel’le birlikte şarkı yarışmasına katılacağını duyunca çılgına döner. Emel’i engellemek için elinden geleni yapar ancak, sonunda yine ona mecbur kalır.

Elif oğlunun okul müsameresine gitmek için Melda’dan izin alamaz. Oysa oğluna yanında olacağına dair söz vermiştir. Melda’ya rağmen, sözünü tutmak için her şeyi göze alacaktır.

Zeliş, kocasının içeride koğuş ağası olduğunu sanırken, Kudret’in gerçekte yaşadıkları bunun tam tersidir. Zeliş, kocasıyla uğraşırken bir yandan da Levent’in yeni bir aşka yelken açtığına tanık olur. Bu durum kadınlık gururuna dokunur.

BÖLÜMLER