X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

30.Bölüm

Nermin nihayet Kadir’in gerçek yüzünü görüyor ancak, onu başka ve yeni bir tehlike daha bekliyor.

Nermin nihayet Kadir’in gerçek yüzünü görüyor ancak, onu bekleyen bir başka tehlike daha vardır. Kerem’le ilgili gerçekleri öğrenen yakın komşususun tehdidi onu afallatacak, önemli bir karar vermesini sağlayacaktır.

Zeliş bebeğini kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, Kudret erken tahliye olup eve döner. İkisi de çok üzgün, mutsuzdur. Ancak hayatlarını değiştirecek sürpriz yaşanır.

Yasemin babasını bulmanın mutluluğunu yaşarken, bir kıskançlık krizinin de ortasında kalır. Kocasını kıskanan Elvan, henüz Yasemin’in kim olduğundan habersizdir. Elif hastalanan çocuklarını doktora götürmek için izin alamayınca çileden çıkar. Annelik ve iş kadınlığını bir arada sürdürmeye kararlıyken, ani bir gelişmeyle bu hevesinden vazgeçmek zorunda kalır.

BÖLÜMLER