X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

35.Bölüm

Yasemin evini kundaklayanın Emel olduğunu öğreniyor. Onu kendi yöntemleriyle köşeye sıkıştırıp, polise teslim etmeyi düşünüyor ancak, planı istediği gibi işlemiyor.

Yasemin evini kundaklayanın Emel olduğunu öğrenir. Onu kendi yöntemleriyle köşeye sıkıştırıp, polise teslim etmeyi düşünmektedir ancak, planı istediği gibi işlemez.  Elif ve Ömer işyerinin bedava üyeliğinden yararlanıp spora başlar. Her ikisi de fazla kilolarından kurtulmayı umarken ilişkileri tehlikeye girer. Bebeğine daha iyi anne olabilmek için çabalayan Zeliş, bebeğin gerçek annesinin ortaya çıkmasıyla altüst olur. Zeliş’i zor bir karar beklemektedir. Oğlunun haylazlıklarından bunalan Nermin tüm ilgisini ve sevgisini kızına yöneltir. Kızından alacağı son darbe, Nermin’in tüm gücünü yok edecek kadar ağırdır. Mert yeni yaşamına uyum sağlamaya çalışırken, annesiyle ve Sinan’la ilgili bir gerçeği keşfeder.

BÖLÜMLER