X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

38.Bölüm izle

Büyük beğeni ile izlenen dizi “Umutsuz Ev Kadınları”, yeni bölümü, diziye katılan yeni oyuncuları ve sürpriz gelişmeleri ile bu akşam Kanal D’de başlıyor!

Aradan aylar geçmiş ve mahallede çok şey değişmiştir. Sinan geçirdiği korkunç trafik kazasından sonra girdiği komadan çıkamamıştır. Mucizelere inanan Yasemin ise günlerini hastanede geçirmekte, Sinan’ın uyanacağı günü sabırla beklemektedir. Bu zor zamanlarında en büyük destek ise hiç ummadığı birinden gelir.

Nermin hayatında yepyeni bir sayfa açılmak üzeredir. Ruh ikizi gibi gördüğü Altay’ın evlenme teklifi ayaklarını yerden keser; ancak Altay hakkında bilmediği çok şey vardır.

Zeliş, Kudret’in ihanetini affedemez. Birbirlerine eziyet etmek için ellerinden geleni yaparlar. Beraber yaşamayı başaramazlar ama ayrılmak da o kadar kolay değildir.

Elif’in mutlu dünyası Ömer’in geçmişinden gelen Sibel ve kızı Melek’le sarsılır. Elif kararlıdır; yuvasının üzerine kara bir bulut gibi çökmeye çalışan Sibel’e izin vermeyecektir. Ama nasıl?
 

BÖLÜMLER