X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

39.Bölüm izle

Nermin, Nazan’ın kendisine, Altay’ın katil olduğunu söylemesine rağmen, ona inanmıyor ve Altay’la evleniyor.

Elif, Sibel’in kendine uygun bir erkek arkadaş bulmasıyla rahatlar ancak, işler beklediği gibi gitmez. Onu Ömer’den uzak tutmaya çalışırken, en yakın arkadaşının kocasıyla yakınlaşmasına engel olamaz.  Zeliş, Kudret’in evi satmaya kalkmasıyla çılgına döner ve onu kararından vazgeçirmek için her yolu dener. Birbirlerini kıskandırmak için yaptıkları hareketler Nermin’in düğününde küçük bir kıyamet kopmasına neden olur.

Yasemin, Sinan’ın başucunda iyileşmesini beklerken, zor günlerinde destek olan Kenan’a kendini borçlu hisseder. Ona eşlik etmek zorunda kaldığı yemek ikisi için de pek iyi sonuçlanmayacaktır.

Kadınlar bir yandan kendi dertleriyle uğraşırken diğer yandan da Nermin’e düğün hazırlıkları için yardım ederler. Altay’ın korkunç sırlarını Nazan’dan öğrenen Yasemin, Nermin’in evlenmesine engel olmaya çalışır. Düğün sırasında gelecek korkunç habere ise hiçbiri hazırlıklı değildir.

BÖLÜMLER