X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

45.Bölüm izle

Yasemin, Sinan’a şok yaşatarak hafızasını yerine getireceğine inanıyor ve Mert’i karşısına çıkarıyor. Ancak Sinan için asıl şok, suçlandığı cinayete dair ortaya çıkan yeni bir delil oluyor.

Yasemin, Sinan’a şok yaşatarak hafızasını yerine getireceğine inanır ve Mert’i karşısına çıkarır. Ancak Sinan için asıl şok, suçlandığı cinayete dair ortaya çıkan yeni bir delildir.

Melek’in aileye katılmasıyla Elif için zor günler başlar. Melek, annesinin ölümünden Elif’i sorumlu tutar ve ona olan nefretini göstermekte gecikmez.

Zeliş yeni başladığı işinde, yanlışlıkla çocuklara kötü örnek olur ve işini kaybeder. Kendini affettirmek için tek bir şansı vardır elinde.

Nermin kayınvalidesinden, Altay’la ilgili korkunç bir gerçeği öğrenir ve onu evden kovmak zorunda kalır.

BÖLÜMLER