X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

47.Bölüm izle

Altay’ın eski karısı ansızın ortaya çıkar ve Nermin’in kapısını çalar. Sinan’ı kurtarmak için her şeyi göze alan Yasemin, Altay’ın katil olduğuna emin olur ve onu polise ihbar eder. Nermin ise Altay’ın katil olmadığını ispatlamak için tüm arkadaşlarını yemeğe davet eder. Yasemin’in Altay’ı ihbar ettiği anlaşılınca, iki kadının arkadaşlığı geri dönülemez şekilde bozulur.

Serdar’la yakınlaşan Zeliş, Kudret’in kendisini kıskandığını, takip ettiğini düşünmektedir. Serdar ise eski koca takıntısına dayanamayıp Zeliş’i terk eder.

Elif iyi bir iş teklifi ve yanı sıra avans almıştır. Ömer’e yardım etmek zorunda kalınca işe başlayamaz. Patronu kandırmaktan başka seçeneği yoktur.

Cemil evi satışa çıkarmıştır, Mert onu engellemeye çalışır. Gamze, Arda’yla iyice yakınlaştığını sanırken, Arda onu en yakın arkadaşıyla aldatır.

BÖLÜMLER