X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

49.Bölüm izle

Sinan’ın mahkeme günü yaklaşıyor. Yasemin, onu kurtarmak için güçlü bir delil elde etmeye çalışıyor ve bunun için, katil olduğuna inandığı Altay’ı silah zoruyla itirafa zorluyor.

Sinan’ın mahkeme günü yaklaşmıştır. Yasemin’in onu kurtarmak için güçlü bir delile ihtiyacı vardır. Katil olduğuna inandığı Altay’ı silah zoruyla itirafa zorlar.

Elif, evlilik yıldönümünde özel bir kutlama yapmak istemeyince, Ömer hazırladığı sürprizi iptal etmek zorunda kalır. Ancak yaşanan bir karışıklık hem Elif’e hem de Ömer’e kötü sürprizlerle dolu bir gece yaşatır.

Zeliş, Kudret’ten Yasemin için yardım ister. Kudret yardımının karşılığında Zeliş’ten yanında sekreter olarak çalışmasını şart koşar. Zeliş, Yasemin’in hatırına mecbur kalır.

Nermin’in Arzu’nun evinde bulduğu dişler, Cahide ve Arzu’yu harekete geçirir. İki kadının Altay için kurduğu tuzak, Nermin’in hayatındaki tüm dengeleri altüst edecektir.

BÖLÜMLER