X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5. Bölüm

Gül Çıkmazı sakinleri mahallede yaşanan hırsızlık olaylarından tedirgindir. Son olarak Yasemin'in evine de hırsız girmesi üzerine mahallede seferberlik başlar.
Yasemin, Sinan'ın Emel’le yakınlaştığını düşünüp, aklınca ona bir ders vermeye karar verir. Elif çocuklarını bir özel okula vermeyi planlar ancak, öncelikle çocukların mülakatta uslu durmasını sağlamak zorundadır. Ne yapacağını bilemeyen Elif'e kocası dahiyane bir fikir verir. Nermin'le Behçet aralarındaki sorunları çözmek için yemeğe çıkarlar. Dönüşte onları evde bir yabancı beklemektedir. Zeliş'in başı ise çok yakın biriyle; kayınvalidesiyle derttedir. Sürpriz bir ziyarete gelen kayınvalidesi ona hayatı dar edecektir.
Sinan'ın mahalleye gelişindeki sırrın kapısı aralanmaktadır. Cemil ve Mert’in kavga sesleri sokağa taşar.

BÖLÜMLER