X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

50.Bölüm izle

Nermin, kocasına kurulan komplodan sonra polise gitmeye karar veriyor. Onu durduramayacaklarını anlayan Cahide ve Arzu da Nermin’i öldürmeye kalkışıyor.

Nermin, kocasına kurulan komplodan sonra polise gitmeye karar verir. Onu durduramayacaklarını anlayan Cahide ve Arzu, Nermin’i öldürmeye kalkışır.

Zeliş güzellik salonu açmak için banka kredisine başvurur ancak kredi çıkmaz. Hasta numarası yapıp Kudret’ten para ister. Kudret numarasını anlayınca ona unutamayacağı bir ders verir.

Teyzesinin çöpçatanlık isteğine önce karşı çıkan Yasemin, bu durumu Sinan’ı kıskandırmak için kullanır.

Sinan, avukat parasını Mert’in ödediğini öğrenir ancak, bunu Yasemin’e söylemeye fırsat bulamaz. Cinayet gecesi olanları hatırlamış ve o gecenin peşine düşmüştür.

Elif, Ömer’in restoranda canlı müzik yapma fikrine karşı çıkar ancak, Ömer kararlıdır. Elif, onu vazgeçiremeyeceğini anlayınca arkasından gizli bir iş çevirir.

BÖLÜMLER