X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

7.Bölüm

Yasemin, romantik bir akşam yemeği için Sinan’la buluşmak üzere gittiği restoranda, onu yabancı bir kadınla görünce mahvoluyor.
 
Yasemin, romantik bir akşam yemeği için Sinan’la buluşmak üzere gittiği restoranda, onu yabancı bir kadınla görüp mahvolur. Cemil, karısının intiharına sebep olan mektuptaki el yazısının çok yakın bir komşusunun el yazısıyla aynı olduğunu dehşetle fark eder. Elif, Ömer’in terfisi için, patronuyla eşini bir akşam yemeğinde ağırlar. Ancak bu yemek sırasında ortaya attığı parlak iş fikirleriyle istemeyerek de olsa kocasını gölgede bırakır. Zeliş, bilgisayarını virüsten kurtarmak için Levent’ten yardım ister, ancak kayınvalidesi onları birarada görünce kıyamet kopar. Nermin kocasının boşanma davası açtığını öğrenir ve çocukları hediyelerle şımartmasına sinirlenir. Bu hediyelerden biri olan motosiklet ailenin başını büyük bir belaya sokar. Mert hastanede gerilimli günler yaşamaktadır.

BÖLÜMLER