X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4. Bölüm

Ceylan ve Cemal arasındaki yakınlaşma devam ediyor. Cemal her ne kadar kaçmak istese de kendini tam ortasında buluyor .

Çetin’i Urfa’da bulan Cemal, Ceylan’ı da yanına alarak İstanbul’a doğru yola çıkar. Çetin’e ne olacağının kararını Yanık Memed verecektir. İstanbul’da ise Yanık Memed yine hayatının en zor kararlarından birini vermek üzeredir. Nene’nin kaçıralım baskılarına rağmen Memed bir karar verir. Çetin, suçu neyse çekecek, adalete teslim edilecektir.

Çetin eve girdiği anda polisler tarafından tutuklanır. Fakat Çetin’e hapse girmekten daha çok, Memed’in ona yüz çevirmesi koyar. Babasının yüzüne bile bakmaması Çetin’in içine dert olacaktır.

Duran ise her yerde Çetin’i aramaktadır. Memed’in Çetin’i polise teslim ettiğini duyunca çıldırır. Çetin hapishanede güvende olacaktır. Ancak Kürşat bir planı olduğunu söyler. Eli kolu uzun olduğundan içerde de tanıdıkları vardır.

Tüm bunlar olurken Ceylan ve Cemal arasındaki yakınlaşma devam eder. Cemal her ne kadar kaçmak istese de tam ortasında bulur kendini. Memed de bunun farkındadır. Cemal’i uyarır. Ceylan’dan uzak durmasını söyler ancak, Cemal belki de hayatında ilk defa babasını dinlemez. Ne yaparsa yapsın Ceylan’a doğru çekilmektedir.

Ceylan ve Cemal arasındaki her şeyin farkında olan Yanık Memed, hiç istemeden de olsa Ceylan’ı eve davet eder. Memed’in kendisini sevdiği için eve davet ettiğini zanneden Ceylan ise, Selva’yla tanışarak hayatının şokunu yaşayacaktır!

Yayın Tarihi : 02 Kasım Pazar/2014
Yayın Saati  : 20.00

BÖLÜMLER