X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Vatanım Sensin 18. Bölüm

Vatanım Sensin 18. Bölüm izlemek istiyorsanız, tam bölümü burada bulabilirsiniz.

İşte Vatanım Sensin son bölümden tüyolar!

Anadolu direnişinin İzmir’e taşınması için Azize bir konuşma yapmaya karar verir. Eşref Paşa’nın herkesin gözleri önünde vurulması, yeni bir hareketin öncüsü olur. Yunan Ordusu tarafından, Eşref Paşa’yı vurduğu için general rütbesiyle ödüllendirilen Cevdet’e ilk tepki oğlu Ali Kemal’den gelir. Cevdet’i sert sözleriyle köşeye sıkıştıran Ali Kemal’e cevap, yüzünde patlayan tokat olur.

Ali Kemal ve kuvvacıların yeni hedefi, Cevdet’i öldürmek olur. Ali Kemal, babası Cevdet’e bir tuzak kurar ve Mehmet tetiği çekmek için konuşlanır. Azize, götürüldüğü yerde Eşref Paşa’nın yaşadığını görür. Eşref Paşa, Azize’ye duyduğu güveni Cevdet ile paylaşır.

İtilaf Devletleri’nin İzmir’e gönderdiği İngiliz ajan Charles Hamilton ve Lucy, her yerde konuşulmaya başlar. Yüzbaşı Yakup’un uyarılarıyla İngiliz ajana karşı hazırlıklı olması gereken Cevdet, yeni bir plan yapmak zorunda kalır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Amasya Genelgesi, 1919 yılında toplanmıştır

FRAGMANLAR