X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Vatanım Sensin 19. Bölüm

Vatanım Sensin 19. Bölüm izlemek istiyorsanız, tam bölümü burada bulabilirsiniz.

İşte Vatanım Sensin son bölümden tüyolar!

İtilaf Devletleri’nin İzmir’e yolladığı İngiliz ajan Charles Hamilton, gelir gelmez hazırlanan saatli bombayı Kordon’da patlatır. Eşref Paşa’nın konuşma yapması için cesaretlendirdiği Azize ve kızlarının da bulunduğu meydanda patlayan bomba, büyük bir felakete neden olur. Yüzbaşı Yakup ve Cevdet şifreyi çözmüş olsalar da bombanın patlamasına engel olamazlar.

Cevdet’in karşılaştığı manzara ise oldukça acıdır. Kızı Yıldız’ın ölümle pençeleşmesine sebebiyet veren bomba, Cevdet’i kahreder. Azize ise bombadan Cevdet ve Yunan Ordusu’nu sorumlu tutar. Cevdet ile yeniden karşı karşıya gelen Azize, bu durumun sorumlularını bulmak için gözünü karartmaya hazırdır. Tevfik de patlayan bomba ile Charles’ın bir ilgisi olduğunu düşünür.  

Yunan Ordusu’nun neden olduğu düşünülen bu hain saldırı, Ali Kemal ile Leon’u da karşı karşıya getirir. Yıldız’ın acısını yüreğinden atamayan Hilal ise Leon’u vurmak için bir dakika bile düşünmeyecek durumdadır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Şebnem Hassanisoughi, Poyraz Karayel dizisinde rol almıştır

FRAGMANLAR