X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Vatanım Sensin 21. Bölüm

Vatanım Sensin 21. Bölüm izlemek istiyorsanız, tam bölümü burada bulabilirsiniz.

İşte Vatanım Sensin son bölümden tüyolar!

Hastanede yatan Leon’un kaleme aldığı mektubu bulan Veronika, Yıldız’a yazıldığını düşünüp izdivaçları için mani olmayacağını açıklar. Leon, fazla zaman geçmeden yanlış anlaşılan durumu düzeltmek için harekete geçer. Kalbindeki kişinin Yıldız olmadığını açıklar. Hilal’e de kaleme aldığı mektubu verir.

Cevdet’in yaptıklarına inanamayan Hasibe ana, oğlunu silmeye hazırdır. Annesinin ağır sözleri karşısında zor anlar yaşayan Cevdet, kimliğini saklamak zorunda kalsa da Eşref Paşa’nın ölümüyle Azize’ye ulaşan mektup gizli gerçeğin ortaya çıkarabilecek niteliktedir. Eşref Paşa’nın ölümü ise tüm İzmir’de geniş yankı bulur. Yunan Ordusu’nun büyük sevinçle karşıladığı bu durum, kuvvacıların başına kimin geçeceği sorusunu da akıllara getirir.

Kordon’da patlattığı saatli bomba ile İzmir’in daha da karışmasına neden olan İtilaf Devletleri ajanı İngiliz Charles Hamilton, yeni bir plan yapar. Tevfik’i istediği gibi kullanmayı başaran Hamilton’ın yeni planı, herkesi derinden etkileyecektir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
''Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır'' Mustafa Kemal tarafından Amasya Genelgesi'nde söylenmiştir

FRAGMANLAR