X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Vatanım Sensin 30. Bölüm

Vatanım Sensin 30. Bölüm izlemek istiyorsanız, tam bölümü burada bulabilirsiniz.

İşte Vatanım Sensin son bölümden tüyolar!

Tevfik’in yakalanması üzerine onun yüzleşmek için sabırsızlanan Cevdet, ailesinin tutsak tutulduğunu görünce büyük bir şaşkınlık yaşar. Zira Vasili, Cevdet’e tuzak kurmuş ve bu tuzak sonucu onun bir Vatansever olduğunu öğrenmiştir. Yıllardır Yunan Ordusu içindeki gerçek vazifesini öğrenen Vasili, onu vermesi zor bir kararla başbaşa bırakır.

Cevdet için iki yol vardır; ya vatanı ya ailesi. Cevdet, vatanına ihanet edemeyeceğini dile getirse de ailesinin infazına göz yummayı kabullenemez. Cevdet, vereceği karardan evvel bir mektup kaleme alır ve Ali Kemal hakkındaki hakikati Vasili ile paylaşır. Ali Kemal’in, Vasili ile Veronika’nın çocuğu olduğunu itiraf eder.

Öte yandan İngiliz Charles Hamilton, Türk halkınının sonunu getirebilmek için uğraş vermeye devam eder. Tevfik’e verdiği yeni görev, Mustafa Kemal Paşa’nın öldürülmesidir. Tevfik, bu vazife karşısında büyük bir sınav verecektir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
İtilaf Devletleri ajanı İrlandalı Charles, İzmir'e gelmiştir

FRAGMANLAR