X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Vatanım Sensin 31. Bölüm

Vatanım Sensin 31. Bölüm izlemek istiyorsanız, tam bölümü burada bulabilirsiniz.

İşte Vatanım Sensin son bölümden tüyolar!

Cevdet’in zekice kurgulanmış planıyla tuzağa düşen Vasili, İzmir meydanına infaz edilmek için getirilir. Yunan Ordusu’na ihanetten suçlanan Vasili, oğlu Leon’un gözleri önünde çaresizdir. Leon, babası Vasili’nin neden kuvvacıları kaçırmaya yeltendiğine anlam veremez. Veronika, Ali Kemal’in de kendi oğulları olduğu hakikatini çok geçmeden Leon ile paylaşır. Leon’u büyük bir şaşkınlığa iten bu havadis, yeni bir yola sokacaktır.

Mustafa Kemal Paşa’dan aldığı emirle Yunan Ordusu içindeki vazifesi sona eren Cevdet, Azize ile bu haberi paylaşır. Azize’nin büyük mutlulukla karşıladığı bu haber, aldığı mektupla korkunç bir gerçeği ortaya çıkarır. Cevdet ve Yüzbaşı Yakup’un çözdüğü yeni şifre ise herkesi tedirgin etmeye yeter. Zira şifrede Mustafa Kemal Paşa’ya düzenlenecek suikast yazılıdır.

İngiliz Charles Hamilton, Tevfik’e yeni bir vazife verir. Bu yeni vazife Tevfik’i oldukça tedirgin eder. Tevfik’in yeni vazifesi; Mustafa Kemal Paşa’ya suikast düzenlemektir. Cevdet, Tevfik’i durdurabilmek için zaman kaybetmeden harekete geçer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Cevdet rolünü Halit Ergenç oynamaktadır

FRAGMANLAR