X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Vatanım Sensin 32. Bölüm

İmzalanan Sevr Antlaşması, Türk halkının verdiği bağımsızlık mücadelesine atılan kötü bir darbe olur. Vatanın parçalanarak, bölüşülmesi kararları, vatanseverlerin harekete geçmesini gerektirir. Mustafa Kemal Paşa ve kurmayları, buna bir dur demek için harekete geçmeye hazırlanır.

İzmir’deki işgal kuvvetleri, şehirdeki şiddetin giderek artmasına sebep olur. Türk halkının maruz kaldığı işkenceler, hayatlarını zorlaştırırken kurtuluş mücadelesi için seferber olunması gerektiği bilinci herkeste oluşur. Miralay Cevdet, yaşadığı patlama sonrası yeniden gücünü toplamaya çalışırken, Yüzbaşı Yakup tarafından hiç beklemediği bir şekilde suçlanır.

Öte yandan Dağıstanlı ve taraftarları, verilen mücadelenin parçası olurlar. İngiliz Charles Hamilton için ise verilen kurtuluş mücadelesi, kişisel bir hesaplaşmaya dönüşür. 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Azize, annesi ve çocuklarıyla Selanik'ten İzmir'e göç etmiştir

FRAGMANLAR